You are currently viewing Floral Μοτίβα στη διακόσμηση επίπλων!

Τα floral μοτίβα, είναι από τα αγαπημένα της άνοιξης-καλοκαίρι και μπορούν να συνεργαστούν με πολλά στιλ διακόσμησης. Ανάλογα με την κάθε τάση, προσαρμόζονται και τα prints, τα οποία μπορεί να είναι από μικρά, διακριτικά και παστέλ, μέχρι έντονα και ογκώδη.Η χαρούμενη όψη τους, χαρίζει θετική ενέργεια στον χώρο και συγχρόνως δίνει την ευκαιρία για λίγες χρωματιστές πινελιές στο σπίτι. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να τα εντάξετε μέσα σε αυτό, από υφάσματα σε καναπέδες,πολυθρόνες,μαξιλαράκια  μέχρι διακοσμητικά αντικείμενα και φωτιστικά.Η τάση των floral prints, είναι και φέτος επίκαιρη, αφού πάντα βρίσκει τρόπους να προσαρμόζεται στη μόδα. Δείτε μερικές ιδέες για να βρείτε αυτή που θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα με τους δικούς σας χώρους.

Ένας vintage καναπές που έχετε ήδη από την μαμά σας ή την γιαγιά σας μπορεί ν γίνει ένα νέο έπιπλο στον χώρο σας αν αλλάξετε την ταπετσαρία του και την προσαρμόσετε στα χρώματα που ήδη έχετε στο σαλόνι σας…ένα floral μοτίβο είναι η χρωματική  πινελιά αν το έχετε ανάγκη…

Αν υπάρχουν πολλά χρώματα στο σαλόνι και θέλετε να προσθέσετε ένα vintage καναπέ προσέξτε τις αναλογίες τους και φροντίστε να επαναλαμβάνονται στον χώρο.

Floral πολυθρόνες!

Οι πολυθρόνες είναι ένα καλό μέσο για να εντάξετε τα floral prints στο καθιστικό, το γραφείο, το υπνοδωμάτιο και την είσοδο. Κάνουν πιο έντονο το στιλ και προσδίδουν ανάλαφρο χαρακτήρα όπου και αν τοποθετηθούν.

Floral μαξιλαράκια!

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μικρότερες επιφάνειες οι οποίες θα φωτίσουν και θα αναδείξουν το χώρο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε φλοράλ διακοσμητικά μαξιλάρια επάνω σε έναν μονόχρωμο καναπέ ή σε πολυθρόνες,κάνοντας το χώρο σας μια μικρή Εδέμ.

Δείτε την μεγλαλη γκάμα σε floral μοτίβα και αντιγράψτε ιδέες για την δική σας διακοσμητική παρέμβαση στο σαλόνι σας.

Για εσάς που θέλετε να καλύψετε μεγαλύτερες επιφάνειες με floral μοτίβα,μπορείτε είτε να ντύσετε με ύφασμα τον καναπέ σας ή ν’απλώσετε floral ριχτάρια ή μαξιλαράκια και θα έχετε ένα λουλουδένιο αποτέλεσμα. Δημιουργείστε ένα παιχνιδιάρικο συνδυασμό  χρωμάτων,ανάλαφρο με floral στοιχεία  ικανό να εναρμονιστεί με κάθε χρώμα εξασφαλίζοντας στο χώρο σας μία αίσθηση συνοχής και φρεσκάδας.

Floral τραπεζαρία!

Για μια τραπεζαρία μπορείτε να ντύσετε τις καρέκλες με διαφορετικά μοτίβα και χρώματα για να έχετε ένα shabby chic αποτέλεσμα Επίσης μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις καρέκλες της τραπεζαρίας  και σε διαφορετικά στυλ επίπλων,όπως κλασική, Vintage, minimal ακόμα έθνικ

Floral έπιπλα!

Αν έχετε παλιά έπιπλα και θέλετε να αλλάξετε το στυλ τους,μπορείτε με στένσιλ που θα βρείτε στην αγορά να δημιουργήσετε υπέροχα μοτίβα,όπως στην εικόνα.  

Μπορείτε να φρεσκάρετε ένα παλιό έπιπλο προσθέτοντας του floral prints και να συνδυάσετε με μια αναπαυτική ξύλινη μοντέρνα πολυθρόνα το χώρο σας. 

Αφήστε μια απάντηση