Επιτοίχια ράφια στη διακόσμηση του σπιτιού!

Ξύλινα ράφια τοίχου!

Τα επιτοίχια ράφια είναι τόσα πολλά σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα που σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα. Επίσης έχετε την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσετε σαν διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Είναι εύκολη η μεταφορά τους και αν κάνετε σωστή επιλογή θα μπορέσετε ν’αξιοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του χώρου σας.

Επιτοίχια μοντέρνα ράφια τοίχου. Εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο του σπιτιού, για λόγους διακόσμησης και οργάνωσης.

Επιλέξτε ξύλινα ράφια,είναι αρκετά γερά και τοποθετείστε βιβλία,γλαστράκια με φυτά,ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Ανάλογα με την τοποθέτηση τους, μπορείτε να στολίσετε και τ’ανάλογα διακοσμητικά αντικείμενα.

Γραφείο!

 Πάνω στα ράφια τοποθετείστε  διαφορετικά αντικείμενα. Για ένα γραφείο ένα κουτί αποθήκευσης, μερικά βιβλία είναι αρκετά για την διακόσμηση τους.

Μην τα φορτώνετε με πολλά διακοσμητικά για να μπορείτε να τα καθαρίζετε με ευκολία όταν χρειάζεται.

Τα επιτοίχια ράφια ταιριάζουν στο σαλόνι-καθιστικό,στο γραφείο,στην καουζίνα,στο παιδικό δωμάτιο ,στο υπνοδωμάτιο σας,στο διάδρομο αλλά και στο μπάνιο.

Τα ράφια συνήθως είναι βοηθητικά έπιπλα που τοποθετούνται οριζόντια στον τοίχο. Ένα καλό σύστημα  μπορεί να είναι κρυμμένο, με μεταλλικές βίδες για μια διακριτική εμφάνιση και μινιμαλιστική ατμόσφαιρα, όπου τα ράφια μοιάζουν να αιωρούνται στον τοίχο.

Καθιστικό!

Τα φαρδιά ράφια προσφέρουν ποικιλία επιλογών αποθήκευσης, αλλά τα πιο μικρά έχουν περισσότερο διακοσμητικό παρά πρακτικό χαρακτήρα.

Διάδρομος!

Παιδικό δωμάτιο!

Επιτοίχια ράφια με μεταλλικές λεπτομέρειες!

Κουζίνα!

Είναι συνήθως φτιαγμένα από μάρμαρο ξύλο, πλαστικό, ψάθα, αλλά μπορεί να περιέχουν και γυαλί ή σίδερο. Το σύστημα εγκατάστασης μπορεί να είναι ορατό, όπως για παράδειγμα για τα ράφια που στερεώνονται με μεταλλικούς σωλήνες και που είναι ιδανικά για την κουζίνα και το μπάνιο για ένα πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ.

Περίτεχνοι  μεταλλικοί σωλήνες με ξύλινη επιφάνεια είναι τα επιτοίχια ράφια που βλέπετε στην είκόνα. Μπακιρένια διακοσμητικά στοιχεία και όμορφα κάδρα μαζί με τις άσπρες φλιτζάνες στολίζουν και ομορφαίνουν το χώρο της κουζίνας. 

Επιτοίχια ξύλινα ράφια πάνω από τον πάγκο της κουζίνας.

Επιτοίχια ράφια στο μπάνιο!

Close Menu