Ο καναπές του σαλονιού σε γήινες αποχρώσεις!

Μέσα από την χρωματική παλέτα των γήινων τόνων είναι οι απίστευτες διαβαθμίσεις του μπέζ…Είναι η έξυπνη επιλογή όταν θέλετε να δώσετε μια αρμονική και ισσορροπημένη διακόσμηση στο χώρο του σαλονιού σας…Το να επιλέξετε ανοιχτόχρωμο καναπέ ή γενικότερα έπιπλα σαλονιού μην σας φοβίζει…υπάρχουν πολλοί τρόποι για να  μπορέσετε να χαρείτε το σαλόνι σας ακόμα και αν έχετε παιδιά.Επιλέξετε ένα γήινο χρωματικό τόνο για τον καναπέ σας  και προσαρμόστε τα υπόλοιπα έπιπλα σε υφές και χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους…  

Ένας τρόπος να διακοσμήσετε το σαλόνι σας είναι τα καλύμματα και τα μαξιλάρια που θα δώσουν άλλη όψη στη διακόσμηση.Ιδιαίτερα για όσους από εσάς κάνουν συχνές αλλαγές το μπεζ-εκρού χρώμα στους καναπέδες θα σας διευκολύνει στην επιλογή των διακοσμητικών στοιχείων… 

Ακόμα και για το βάψιμο των τοίχων το πιο ιδανικό χρώμα για τα μικρά σαλόνια είναι το μπεζ, αφού δίνει την αίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος, αλλά και για όσους προτιμούν τη minimal διακόσμηση αυτό το χρώμα είναι ιδανικό και συνδυάζεται με όλους τους γήινους τόνους και φυσικά το ξύλο…

Τα περισσότερα μοντέρνα σπίτια πλέον ντύνονται με αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς και ειδικά αν ο χώρος του σαλονιού είναι ενιαίος με τον χώρο της κουζίνας, σίγουρα θα ταιριάζει με το ξύλο από τα ντουλάπια.

Τα έπιπλα σε μπεζ χρώμα ταιριάζουν με το παρκέ που έχουν τα μοντέρνα ή νεοκλασικά σπίτια, όπως και με το μάρμαρο.

Οι γήινες αποχρώσεις για την επιλογή των επίπλων του σαλονιού σας, είναι ότι καλύτερο  για τους λάτρεις του κλασσικού ή μοντέρνου στυλ διακόσμησης και για όσους θέλουν να δώσουν μια elegant νότα μέσα στον χώρο τους. 

Φινετσάτο, ήρεμο και χαλαρωτικό, το μπέζ -εκρού χρώμα καναπέ ταιριάζει με πολλά στιλ διακόσμησης. Είναι ιδανικό για μικρούς χώρους, καθώς θα τους κάνει να φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο φωτεινοί.

Γήινες αποχρώσεις για τον καναπέ του σαλονιού!

Προσωπικά αν θα έκανα μια επιλογή χρώματος για τον καναπέ του σαλονιού,σίγουρα θα αποφάσιζα σε γήινες αποχρώσεις ή όπως το λέμε συνιθέστερα σε ουδέτερα χρώματα (λευκό, γκρι,  μπεζ, τέφρα, κρεμ).Είναι γεγονός ότι τα ουδέτερα χρώματα είναι μια δημοφιλής επιλογή γιατί ταιριάζουν με όλους τους χώρους και τα χρωματικά στοιχεία, χωρίς να «κλέβουν» την παράσταση.

Ένας άνετος και απλός καναπές,ταιριάζει ιδανικά με μοντέρνα σχέδια στα έπιπλα και μπορείτε να συνδυάσετε  με μαξιλάρια σε γκρί καφέ  ή σε ουδέτερες αποχρώσεις, δίνοντας ένα αρμονικό στυλ διακόσμησης στο σαλόνι σας… 

 

Το μπεζ-εκρού-ιβουάρ,χρώμα του καναπέ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα, όπως το καφέ ή το λευκό ή το γκρι. Ταιριάζει σε όλους τους μοντέρνους χώρους και μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου, από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο.

Αν ο χώρος σας είναι φωτεινός και σας αρέσουν οι αντιθέσεις μπορείτε να προσθέσετε όποιο χρώμα θέλετε σε μαξιλάρια και καλύμματα για τον καναπέ σας.

Close Menu