Διαχρονική διακόσμηση στο σαλόνι-τραπεζαρία!

Τραπεζαρία!

Η κλασσικήεπιλογή επίπλων για το σαλόνι-τραπεζαρία είναι η πιο διαχρονική διακόσμηση που θα μπορούσατε νε επιλέξετε. Αναζητείστε έπιπλα,σχέδια και χρώματα που είναι κλασσικά και έχουν διαχρονική διάρκεια.

Τραπεζαρία μ’ ένα ιδιαίτερο στυλ διακόσμησης, που δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού retro και vintage στοιχείων με σύγχρονες τάσεις, αξιοποιώντας τυχόν υπάρχοντα παλιά έπιπλα.

Μια λουσάτη τραπεζαρία,είναι μια επιλογή που θα κάνετε αν σας αρέσει αυτό το στυλ διακόσμησης…για να δημιουργήσετε ένα διαχρονικό χώρο επιλέξετε έπιπλα και αξεσουάρ καλής ποιότητας. 

Για μια κλασσική τραπεζαρία,τα   έπιπλα,όπως το τραπέζι και βιτρίνα πρέπει να είναι ποιοτικά  και προσεγμένα, καθώς και τα υφάσματα για τις καρέκλες να  έχουν όμορφες, πολυτελείς υφές.

Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην τραπεζαρία οι  συνδυασμοί πρέπει να  είναι αναλογικοί και αρμονικοί. Σ’ένα ενιαίο χώρο μια κουζίνα σε σύγχρονη γραμμή μπορεί να συνδυαστεί τραπεζαρία γαλλικού τύπου (τραπέζι και καρέκλες). Μια ακόμη περισσότερο δυναμική παρέμβαση θα ήταν να επιλέξετε μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία στην επιφάνεια του τραπεζιού…

Σαλόνι!

Κάτι ακόμα που μπορεί να χαρίσει διαχρονικό στυλ είναι η επιλογή στα υφάσματα που θα κάνετε τα μοτίβα και τα χρώματα… κλασικά μοτίβα,καπιτονέ βελούδινα μαξιλαράκια σε διαφορετικά χρώματα και υφές είναι μια ωραία ιδέα…

Επιλέξετε για το σαλόνι σας  διαχρονική επίπλωση,που  αντιστέκεται στις τάσεις και είναι διακριτική, απλή και εκλεπτυσμένη. Τα ουδέτερα χρώματα έχουν έντονη παρουσία στην κλασική διακόσμηση στο σπίτι. Τονίζουν τον χώρο χωρίς να υπερβάλλουν. Οι αποχρώσεις του μπεζ, γκρι και λευκού έχουν ισχυρή παρουσία στο χώρο του σαλονιού…

Το στυλ διακόσμσης για το σαλόνι  είναι λειτουργικό, αλλά όχι ήπιο και βαρετό. Το διαχρονικό στυλ είναι λεπτό, προσαρμόσιμο και διαρκεί. Μπορείτε αν θέλετε να ενσωματώσετε και  άλλα στοιχεία στον σχεδιασμό του σαλονιού σας επιλέγοντας σύγχρονα στοιχεία όπως βάζα και πίνακες.

Δώστε στυλ στον μπέζ καναπέ του σαλονιού σας με την χρήση διαφορετικών μοτίβων και υφών στα μαξιλαράκια και τα διακοσμητικά στοιχεία (βάζα-φωτιστικά)…είανι κάτι ακόμα που μπορεί να χαρίσει διαχρονικό στυλ…

Διακοσμητικά στοιχεία!

  Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία πρέπει να ταιριάζουν αναλογικά και αρμονικά στο σαλόνι ή τηντραπεζαρία αν είναι ενιαίος ο χώρος, δημιουργώντας την αίσθηση της άνεσης, της λάμψης και της κομψότητας.

Φροντίστε επιλογές ανάλογες του στυλ διακόσμησης και στα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου, πχ. διακοσμητικά αντικείμενα, μαξιλαράκια , πίνακες.

Close Menu