Εκτός από το γιορτινό τραπέζι σημαντικό είναι να έχετε ετοιμάσει και το μπαρ. Δημιουργείστε ένα χώρο όπου θα τοποθετήσετε τα ποτά, τους ξηρούς καρπούς και ότι άλλο συνοδευτικό…θέλετε.Το σημείο που θα διαλέξετε πρέπει να είναι άνετο ώστε οι καλεσμένοι σας να σερίρονται με ευκολία. Στο μπαρ σας ,πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πάγος,μία ή δύο σαμπανιέρες για να διατηρήσουν την σαμπάνια και τα κρασιά σας δροσερά κατά την διάρκεια της βραδιάς. Από ποτά προμηθευτείτε κόκκινο και λευκό κρασί,αναψυκτικά, ουίσκι και βότκα.