Πως να επιλέξετε το ιδανικό έπιπλο(μπουφέ) για την τραπεζαρία-σαλόνι!

Απογειώστε το design του σαλονιού σας επιλέγοντας συνθέσεις επίπλων με γνώμονα την αισθητική και την λειτουργικότητα που χρειάζεται ο χώρο σας. Αναβαθμίστε το χώρο σας τοποθετώντας έπιπλο μπουφέ, σε minimal ή μοντέρνο design.Ακολουθήστε τις σύνθετες εικόνες και  δείτε τις αγαπημένες μου επιλογές παρακάτω για να βρείτε τον τέλειο μπουφέ για σας.

Ακολουθείστε ΕΔΩ. Πως να διακοσμήσετε τον μπουφέ σας!

https://www.ideesgiadiakosmisi.gr/2020/01/elementor-3650/

Η διαδικασία επιλογής ενός επίπλου είτε είναι ένας μπουφές ή μια βιτρίνα ή απλά μια σύνθεση  δεν πρέπει να είναι δύσκολη. 

 Για να κάνετε την σωστή επιλογή του επίπλου πρώτα θα σκεφτείτε τη διάταξη του δωματίου και τα υπόλοιπα έπιπλα. Εάν το χρειάζεστε για την τραπεζαρία σας, δώστε προσοχή στο μέγεθος του σετ τραπεζαρίας σας. Τοποθετήσετε τουλάχιστον 60 εκ. μακριά από άλλα έπιπλα, για να επιτρέψετε το άνοιγμα των πορτών και των συρταριών.

Ο μπουφές είναι ένα εκπληκτικό έπιπλο που μπορεί να βρεθεί σε άπλετα σχήματα, χρώματα και στιλ. 

Χρησιμεύουν καλύτερα σε μικρότερους χώρους, όπως ένα στενό σαλόνι…

Αν ψάχνετε μια κομψή λύση αποθήκευσης για να κρατήσετε το σαλόνι σας σε τάξη, αυτός ο μπουφές είναι το ιδανικό έπιπλο. Εδώ μπορείτε να τακτοποιήσετε όλες τις πιατέλες και τα είδη σερβιρίσματος,ή τα διακοσμητικά σας.

Η σχεδίαση του επίπλου,είναι με γεωμετρικές γραμμές και το κάνει να  ξεχωρίζει από άλλα έπιπλα δίνοντας στο χώρο ζεστασιά. Σ’ αυτό συμβάλλει και ο πρωτότυπος χρωματισμός του στο γκρι χρώμα (Northern tree) .

Αναζητήστε καθαρές γραμμές και ένα μείγμα από ξύλο και μέταλλο ή γυαλί, για μια μίνιμαλ τραπεζαρία.

Εάν δεν έχετε μια χρωματική παλέτα στο μυαλό σας σας προτείνω γήινες αποχρώσεις που δίνουν μια πιο ισορροπημένη   προσέγγιση. Επιλέξτε έναν βαμμένο μπουφέ (mint)σε αντίθετο χρώμα, για να χαρίσετε μια εκπληκτική πινελιά χρώματος. Για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, τα παστέλ είναι πάντα η σωστή επιλογή.

Επενδύστε στην αγορά του επίπλου σας στο υπέροχο ιβουάρ χρώμα και τις αποχρώσεις του… είναι μια πολύ κομψή προσθήκη στον χώρο σας.

Θυμηθείτε ότι στην τελική επιλογή του επίπλου για την τραπεζαρία ή το σαλόνι σας,πρέπει να είναι ανθεκτικά ώς προς την ποιότητα αλλά και μοντέρνα.

Close Menu