Τζάκι και διακόσμηση!

Το τζάκι αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία ενός σπιτιού.Προσφέρει θαλπωρή,ζεστασιά και τελικά όλοι βρίσκουν μια θέση κοντά στο τζάκι …δείτε εικόνες με ιδέες για τη διακόσμηση του τζακιού. 

Τα υλικά και ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθούν καθορίζουν και το στυλ. Φυσική πέτρα, μάρμαρο, ξύλο, χαλκός, τουβλάκι, stainless steel μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επενδυθεί το τζάκι. Μπορεί να είναι πέτρινο με ακατέργαστα υλικά και country ύφος, με μάρμαρο και πιο φινιρισμένα υλικά  σε ύφος μοντέρνο, chic, κλασσικό, american style κλπ. Σημασία έχει το αποτέλεσμα να σας αντιπροσωπεύει και να σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

Το καθιστικό οργανώνεται γύρω από το τζάκι και γι’αυτό το στυλ του θα πρέπει να ακολουθεί το ύφος της επίπλωσης του χώρου και να δένει αρμονικά με το σύνολο. 

Τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να προσθέσετε όμορφα κηροπήγια και ευφάνταστα διακοσμητικά ή μεγάλα βάζα.

Μια κομψή πρόταση είναι να κρεμάσετε μεγάλους καθρέπτες.

Οι καθρέπτες αποτελούν ένα σύνηθες διακοσμητικό αντικείμενο για τον τοίχο επάνω από το τζάκι.

Αλλά ακόμα και όταν το τζάκι δεν είναι αναμμένο μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορα κεριά, με επεξεργασμένους ξύλινους κορμούς ή με οποιαδήποτε αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα δίνοντας μια όμορφη οπτική και προσφέροντας και ακόμα και σβηστό θετικά συναισθήματα

 Μπορείτε πάνω από το τζάκι να τοποθετήσετε την τηλεόραση ή ακόμα και ράφια. Οι ειδικοί τεχνίτες γνωρίζουν τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να μην θερμαίνονται.

Όπως και να ‘χει με την χρήση διαφόρων υλικών όπως ξύλο, μάρμαρο, γρανίτη, πλακάκια και άλλα πολλά, μπορείτε να έχετε μια ζεστή γωνιά στο σπίτι σας με υλικά και σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει.

Ένα minimal τζάκι θα αναδείξει το μοντέρνο στυλ σας. 

Ανάλογα με τον χώρο σας μπορείτε να βρείτε μεγάλα ή μικρά σε μέγεθος τζάκια με διακόσμηση που μπορεί να πιάνει ένα ολόκληρο τοίχο ή μόνο μια μικρή γωνία του.

Το τζάκι ως στοιχείο έχει την δύναμη να μετατρέψει τον χώρο σας σε ένα συντροφικό περιβάλλον ιδανικό για να απολαμβάνετε την θαλπωρή της φωτιάς μόνοι ή με την συντροφιά σας.

Close Menu