You are currently viewing Αξεσουάρ για την οργάνωση και αποθήκευση στα προσωπικά σας είδη!

Η σωστή οργάνωση και τα κατάλληλα αξεσουάρ αποθήκευσης, θα σας δώσουν λύση για περισσότερο χώρο. Θα σας δώσει την ικανότητα να βρίσκετε με ευκολία τα προσωπικά σας αντικείμενα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Δείτε ποια είναι τα διάφορα αξεσουάρ αποθήκευσης ρούχων ή άλλων ειδών που θα βρείτε  διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα. Προσπαθείστε να ταιριάζουν στη διαρρύθμιση και στις ανάγκες σας  προκειμένου να  οργανώσετε καλύτερα. Αποτελεσματικά είναι  τα διαχωριστικά συρταριών ή ραφιών. Αν μάλιστα στο ίδιο ράφι πρόκειται να κάνετε περισσότερες από μία στοίβες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεπτά διαχωριστικά για να κρατούν τα διπλωμένα ρούχα στη θέση τους.

Για καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαχωριστικά συρταριών και θήκες με χωρίσματα. Εξοικονομήστε χώρο χρησιμοποιώντας κρεμάστρες συρόμενες για περισσότερα από ένα παντελόνια…Αντίστοιχη διάταξη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για όσα τακτοποιείτε σε ειδικές θήκες που θα τοποθετήσετε στο συρτάρι σας.

Κρεμάστρα παντελονιού πολλαπλών χρήσεων. Είτε πρόκειται για παντελόνια ή για υποκάμισα, η οργάνωση των ρούχων με πολλαπλές κρεμάστρες δημιουργεί έξτρα κενό χώρο στη ντουλάπα σας.

 

Αν τα συρτάρια σας είναι τακτοποιημένα τότε ότι πραγματικά χρειάζεστε θα το βρίσκετε με ευκολία. Διαχωριστικές θήκες αποθήκευσης θα σας δώσουν την λύση που θέλετε.

Επιτοίχιοι μεταλλικοί  γάντζοι θα σας δώσουν λύση για να κρεμάσετε τα υποκάμισα.

Σε μια απλή ξύλινη κρεμάστρα,βάλτε μικρά γαντζάκια για να κρεμάσετε τις ζώνες σας,ή προμηθευτείτε από τα καταστήματα ειδικές κρεμάστρες για ζώνες για περισσότερο χώρο στην ντουλάπα σας.

Αντίστοιχα, μπορείτε να οργανώσετε και τις τσάντες σας. Αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος μια μεταλλική ραφιέρα θα σας δώσει την λύση. Αν πάλι δυσκολεύεστε με το χώρο που έχετε, δοκιμάστε να τις κρεμάσετε σε γάντζους ή να τις βάλετε σε ράφια με διαχωριστικά ανάμεσα τους. Ιδανικά τοποθετήστε χαρτί στο εσωτερικό τους για να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μην φθαρούν.

Αν πάλι δυσκολεύεστε με το χώρο που έχετε δοκιμάστε να τις κρεμάσετε σε γάντζους ή να τις βάλετε σε ράφια με διαχωριστικά ανάμεσα τους. Βρείτε στην αγορά διαφανείς θήκες για την προστασία αλλά και για την φύλαξη τους.

Ειδικές θήκες για την αποθήκευση στις τσάντες σας και τα παπούτσια.

Ίσως τα κουτιά να θέλουν ένα κενό τοίχο για να τοποθετήσετε τις τσάντες σας. Αυτό μπορείτε να το πραγματοποιήσετε σ’ένα δωμάτιο όπου θα είναι όλα τα προσωπικά σας είδη συγκεντρωμένα. Είναι μια ιδές για όσους από εσάς έχετε αυτή την δυνατότητα.

Επίσης σε δωμάτιο γκαρταρόμπας άλλη μια ιδανική λύση για εξοικονόμιση χώρου είναι οι δύο εικόνες που βλέπετε ΕΔΩ.

Τα τελευταία χρόνια σε σύγχρονα σπίτια συναντάμε  δωμάτια γκαρνταρόμπας που έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης όλων των προσωπικών σας αντικειμένων. Οι ανοιχτές ντουλάπες θέλουν οργάνωση σωστή με έξυπνα αξεσουάρ για να έχετε περισσότερο χώρο.

Με μια καλύτερη διαρρύθμιση στο δωμάτιο “ντουλάπα” δώστε λύση για να χωρέσουν τα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο κατά την επιλογή τους.

ΕΔΩ θα δείτε το γράφημα για να κάνετε σωστή χρήση της ντουλάπας σας ανάλογα με τα μήκη των ρούχων σας.

Άλλη μια λύση αποτελούν οι κρεμάστρες (απλές ή ειδικές για αξεσουάρ)… έξυπνες κρεμάστρες για κάλτσες και φουλάρια .

Όλες οι γυναίκες επιδιώκουν τον κατάλληλο χώρο που θα τοποθετήσουν τα προσωπικά τους είδη από κρέμες ,αρώματα αξεσουάρ και τόσα άλλα. Πάντα όμως με γνώμονα το χώρο που έχετε θα κάνετε και τις ανάλογες τοποθετήσεις αποθήκευσης και οργάνωσης. 

Τα μικρά χωρίσματα είναι ιδανικά για να τοποθετήσετε κάθε κολιέ ξεχωριστά, αλλά και όλα τ’άλλα προσωπικά σας είδη.

Πρακτική λύση οργάνωσης για τα κοσμήματα σας μέσα σε ένα συρτάρι, πέρα από την μπιζουτιέρα αποτελεί και η θήκη για τα κοσμήματα σας.

Το κόστος για τις θήκες των κοσμημάτων είναι μικρό οπότε εύκολα θα το επιλέξετε.

Πλαστικές θήκες για να τοποθετήσετ αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας.

Ιδανική πλαστική ραφιέρα τροχήλατη για να την μετακινείτε με ευκολία είναι μια λύση για το μπάνιο.

Αξεσουάρ τοποθέτησης για τις μπότες σας για να μην φθαρεί και τσακίσει το δέρμα τους.

Αν πάλι έχετε εξοικονομήσει περισσότερο χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παπουτσοθήκη με ράφια ή κουτιά.

 

Αφήστε μια απάντηση