Αποθήκευση και οργάνωση με ψάθινα καλάθια!

Παιδικό δωμάτιο!

Ένα ψάθινο καλάθι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους μέσα στο χώρο του σπιτιού σας και να αναβαθμίσει όλη τη διακόσμηση. Σίγουρα όμως έχει και τον ρόλο της αποθήκευσης κάτι που πολύ εύκολα μπορείτε να εντάξετε σε κάθε δωμάτιο που σας ενδιαφέρει.

Έτσι έχετε θέμα αποθήκευσης τα νέα διακοσμητικά κουτιά καλάθια είναι μια ιδανική επιλογή που θα βρείτε σε πολλά καταστήματα.  Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επλογές ανάλογα με το δωμάτιο που θα τα τοποθετήσετε. Στο άρθρο αυτό θα δείτε με τι τρόπους θα ανανεώσετε και θα οργανώσετε το χώρο σας με την πλέον μοντέρνα αισθητική…

Η οργάνωση και η αποθέκευση σένα παιδικό δωμάτιο είναι σημαντική τόσο για εσάς αλλά και για τα παιδιά που θα έχουν ένα χώρο σε τάξη. ένα ή δύο ψάθινα καλάθια ή κουτιά αποθήκευσης θα δώσουν ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα. Ειδικά αν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο σας το συνιστώ σαν μια ιδανική λύση.

Τα καλάθια αποθήκευσης θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε το παιδικό δωμάτιο.Ένα μεγάλο πλεκτό καλάθι ή μικρά ψάθινα σε διαφορετικά μεγέθη είναι μια από τις λύσεις που σας προτείνω ειδικά για μικρά αντικείμενα (μολύβια-στυλό πιαστράκια-κορδέλλες)κτλπ…

Πλεγμένα καλάθια Kotak
στην είσοδο -σαλόνι- υπνοδωμάτιο ή στο μπάνιο, τα καλάθια αποθήκευσης έρχονται να γεμίσουν το σπίτι και να εξοικονομήσουν χώρο… Πρακτικά και ελαφριά, αυτά τα μικρά αντικείμενα θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη… Από πλεγμένη φυσική ίνα, δίνουν μια φυσική νότα στη διακόσμηση.

Είσοδος στο σπίτι!

Δύο μεσαίου μεγέθους ψάθινα καλάθια θ’αναβαθμίσουν την είσοδο του σπιτιού σας …

Ότι πρέπει για την είσοδο του σπιτιού μας, για να βάζει σε μια τάξη από λογαριασμούς και έγγραφα μέχρι κλειδιά και καθημερινά είδη. Ακόμα και δίπλα σε μια πολυθρόνα δίνει ύφος και μπορεί να αποθηκεύσει μαξιλάρια ή κάποιο ριχτάρι.

Στο  εξοχικό σπίτι η διακόσμηση του χώρου είναι πιο λιτή και πρακτική. Αν η διακόσμηση που έχετε είναι με ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα μια ιδέα, είναι να τοποθετήσετε  4 ψάθινα καλάθια κάτω από τον καναπέ σας όπως βλέπετε ΕΔΩ στην φωτο…

Βιβλιοθήκη-Γραφείο!

Εκτός από εμφάνιση, μας λύνουν τα χέρια και σε πιο πρακτικά ζητήματα όπως είναι η αποθήκευση και η τακτοποίηση στον χώρο όπου έχετε βιβλιοθήκη… Ταιριάζουν σε όλα τα στυλ διακόσμησης και στην αγορά θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγέθους.

Τα ψάθινα καλάθια είναι μία πολύ έξυπνη λύση για όλα τα σπίτια, ανεξαρτήτως διακόσμησης και ύφους καθώς στην αγορά θα βρείτε διαφορετικά χρώματα και στιλ.

Για το γραφείο σας,όπως κι αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να τα ακουμπήσετε στο πάτωμα, να τα βάλετε πάνω στα ράφια ή το τραπέζι σας μπορείτε ακόμα να τα τοποθετήσετε στον τοίχο ως διακοσμητικά με πιο ρουστίκ διάθεση.Το συγκεκριμένο κάλαθι είναι κομψό από φυσικό υλικό, για μια πιο ρουστίκ διακόσμηση στο σπίτι σας. Επίσης, το μοτίβο του ειναι γεωμετρικό.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο σαλόνι, στην τραπεζαρία, στην κουζίνα ακόμα και στο μπάνιο. 

Μπάνιο!

Ένα τακτοποιημένο και καθαρό μπάνιο είναι από τα βασικά σε ένα σπίτι. Μπορείτε να τακτοποιήσετε πετσέτες και χαρτικά σε ένα ξεχωριστό ψάθινο καλάθι ή κουτί.

Τοποθετείστε τις πετσέτες του μπάνιου σας στα καλάθια και δημιουργείστε μενα ξύλινο stand,όπου θα αποθηκεύσετε και άλλα χρήσιμα είδη π.χ βούρτσες μαλλιών,πιστολάκι,κρέμες σώματος σαπούνια κτλπ.

Προσαρμόστε τα καλάθια σύμφωνα με τις ανάγκες που έχετε ειδικά στο laundry room ή στο μπάνιο σας και βάλτε τάξη στη ζωή σας με  ψάθινα καλάθια ή κουτιά αποθήκευσης,δημιουργώντας ένα όμορφο και ιδανικό περιβάλλον!

Close Menu