You are currently viewing Μοντέρνα διακόσμηση σε διαμερίσματα!

Διαμέρισμα με το χρώμα της μέντας!

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε τα πιο δημοφιλή χρώματα για ένα σύγχρονο σπίτι. Αυτές οι γήινες αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε στον προσωπικό σας χώρο. Ας ξεκινήσουμε με το απαλό χρώμα της μέντας, το οποίο προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χώρο που εφαρμόζεται.

Στο καθιστικό ή σαλόνι, το χρώμα μέντας στους τοίχους προσφέρει πολλές επιλογές για συνδυασμούς χρωμάτων. Προσθέστε έναν ανοιχτόχρωμο γκρι καναπέ με έπιπλα στη φυσική τους απόχρωση. Όπως φαίνεται στην εικόνα, ο χώρος είναι φιλόξενος, άνετος και σίγουρα χαλαρωτικός, με επιπλέον πινελιές σε γήινες αποχρώσεις.

ΣτΣτον χώρο του σαλονιού, η προσθήκη αξεσουάρ στο χρώμα της μέντας προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών με άλλα χρώματα, όπως το λευκό ή το γκρι, εμπλουτίζοντας τον χώρο με φρεσκάδα και ζωντάνια.

Το χρώμα της μέντας μπορεί να αναζωογονήσει έναν “ξεχασμένο” τοίχο ή να προσθέσει μοναδικές πινελιές στον χώρο.

Ίσως θα θέλατε να βάψετε τον ένα μεγάλο τοίχο σε χρώμα μέντας και τους υπόλοιπους τοίχους σε απαλό κρεμ. Συνδυάστε τα με μοντέρνα αξεσουάρ, ιδιαίτερα με μεταλλικά και ξύλινα μικροέπιπλα.

Διαμέρισμα σε γήινους χρωματικούς τόνους!

Για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε έναν δροσερό, ουδέτερο χρωματικό συνδυασμό με πινελιές θερμότερων τόνων. Διαλέξτε λευκό ή γκρι για τους τοίχους.

Εντυπωσιακή διακόσμηση με μια σοφιστικέ παλέτα ζεστών ουδέτερων αποχρώσεων. Εδώ, ένας γήινος τόνος στους τοίχους συνδυάζεται με ένα off-white ταβάνι και τολμηρά μαύρα παράθυρα, δημιουργώντας ένα ντελικάτο και φιλόξενο look.

Διαμέρισμα σε γκρί χρωματικούς τόνους!

Οχτώ διαφορετικά διαμερίσματα παίρνουν μοντέρνους εσωτερικούς χώρους μέτριας κλίμακας, όλα χρησιμοποιώντας μια κομψή ουδέτερη χρωματική παλέτα. Οι απαλοί, ανοιχτοί γκρι τόνοι συνδυάζονται με το ξύλο και φρέσκια λευκή διακόσμηση για να δημιουργήσουν φιλόξενο και άνετο περιβάλλον. Δημιουργήστε σετ τραπεζαρίας, κομψές μοντέρνες επιλογές φωτισμού και ευφάνταστες πινελιές φινιρίσματος που μπορούν εύκολα να μεταφραστούν στο δικό σας σχέδιο σπιτιού.

Αυτά αποτελούν ιδανικά παραδείγματα για το πώς η ουδέτερη τάση μπορεί να υπερβεί το ασφαλές παιχνίδι, παρουσιάζοντας μαγευτικούς συνδυασμούς που δημιουργούν μια ζεστή αίσθηση στην εμφάνιση. Ανακαλύψτε όμορφα σχέδια καναπέδων, σύγχρονες ιδέες για διαχωρισμό δωματίων και λειτουργικές κουζίνες.

Στον ενιαίο χώρο, η κουζίνα διαθέτει έπιπλα και καρέκλες που συνδυάζονται αρμονικά με το απαλό γκρι χρώμα του τραπεζιού φαγητού, προσφέροντας μια φρέσκια και σύγχρονη εμφάνιση. 

Κρεμαστά φωτιστικά είναι ευθυγραμμισμένα πάνω από το τραπέζι. Η τηλεόραση που είναι τοποθετημένη στον τοίχο του σαλονιού προσφέρει επίσης μια ξεκάθαρη γωνία θέασης από το τραπέζι του φαγητού.

Ένα γραφείο με καθαρές γραμμές αποτελεί το κεντρικό σημείο στον ενιαίο χώρο. Η απλότητα του επίπλου και τα γήινα χρώματα συνθέτουν την ομοιομορφία στη διακόσμηση του χώρου.

Ακόμη και ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να “φωτιστεί” με την προσθήκη μερικών γκρι πινελιών, όπως στις κουρτίνες, τα κομοδίνα, και το ριχτάρι που θα επιλέξετε για το κρεβάτι.

Το μοντέρνο σαλόνι διακρίνεται από έναν τοίχο με λευκά, μεγάλα και ευρύχωρα ντουλάπια, τα οποία φιλοξενούν και τη θέση της τηλεόρασης, με ατμοσφαιρικό φωτισμό που ενισχύει το εφέ της υφής.

 Το μοντέρνο σαλόνι χωρίζεται ανάμεσα σε lounge και τραπεζαρία κουζίνας.

Ένας πίνακας ζωγραφικής με γήινα χρώματα είναι απαραίτητος για το σαλόνι σας. Κάθε διακοσμητικό στοιχείο έχει επιλεγεί με προσοχή και τοποθετηθεί στον κατάλληλο χώρο.

Αυτός ο τύπος διακόσμησης είναι άνετος και κομψός, κάνοντας τους περισσότερους να νιώθουν άνετα σε χώρους που διακοσμούνται έτσι. Παραμένει επίσης διαχρονικό, πράγμα που θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα.

Αφήστε μια απάντηση