You are currently viewing Το απαλό λιλά χρώμα στη διακόσμηση!

Παστέλ χρώματα!

Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν τους fun τους. Σίγουρα είναι για ορισμένα δωμάτια ,αλλά και πάλι η διακόσμηση τους πρέπει να γίνεται με μέτρο. Σήμερα θα δείτε στα mood board το lilac color.

Είτε βάψετε ένα τοίχο,ή κάποια από τα έπιπλα σας, έχουν λιλά χρώμα,θα σας αρέσει   ιδιαίτερα γιατί συνδυάζεται πολύ εύκολα. 

Όπως στο υπνοδωμάτιο, τοποθετείστε ταπετσαρία στο χρώμα της πασχαλιάς. Είναι μια πρόταση για ένα μοντέρνο δωμάτιο και μπορείτε να επιλέξετε  floral  ή γεωμετρικά μοτίβα.

Με το λιλά χρώμα, το πνεύμα του ρομαντισμού και της ηρεμίας εμπνέει το υπνοδωμάτιο.

Τα ανοιχτά χρώματα είναι καλύτερα για ένα υπνοδωμάτιο,με μικρές floral πινελιές στο απαλό λιλά χρώμα στο κεφαλάρι του κρεβατιού. 

Μην ξεχνάτε τα διακοσμητικά στοιχεία (βάζα, κορνίζες φωτογραφιών, ρολόγια), θα συμπληρώνουν την διακόσμηση  και θα την κάνουν πιο κομψή.

Επιλέξτε το χρώμα της λεβάντας και δημιουργείστε όμορφες και cozy γωνιές μέσα στο σπίτι.

 Το ελαφρύ λιλά χρώμα, δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας. 

Για το καθιστικό σας,επιλέξτε λιλά και ανοιχτό γαλάζιο χρώμα για τα μαξιλάρια σας . Αμέσως ο χώρος θα δείξει πολύ διαφορετικός.

 Γυάλινα μπουκάλια, σε παστέλ χρώματα λιλά και τουρκουάζ. Εσείς μπορείτε να βάλετε και άλλες αποχρώσεις, εκτός της παλέτας του μώβ, όπως το ανοιχτό γαλάζιο ή το έντονο τουρκουάζ. Σε διαφορετικά σχήματα σκέτα ή με λουλούδια.  Τα γεμάτα βάζα είναι διακοσμητικά τρικς για ένα ωραίο σκηνικό.

Αν έχετε λευκά στοιχεία στο μπάνιο σας,τότε μπορείτε να  προσθέσετε στον τοίχο το λιλά χρώμα. Είναι μια καλή και μοντέρνα επιλογή. 

Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Για να αποκτήσει λοιπόν, ο χώρος σας μια χρωματική αρμονία,αυτό που θα χρειαστείτε είναι τα σωστά διακοσμητικά αντικείμενα. Όπως οι πετσέτες του μπάνιου σε έντονο μώβ χρώμα ή φούξια, γαλάζιο ή λευκό χρώμα δίνουν μια πιο έντονη νότα στο μπάνιο σας.

Ο μεγάλος στρογγυλός καθρέπτης στο έντονο μώβ χρώμα κάνει  αντίθεση με τα έπιπλα που είναι στο απαλό λιλά χρώμα.

Βάλτε  λουλούδια στο μπάνιο και μια floral,κουρτίνα .Έτσι ολοκληρώνεται το decor,δημιουργώντας ένα ωραίο περιβάλλον. 

This Post Has One Comment

  1. Θάλεια Τζέλλου

    Δεν είχα δώσει ποτέ σημασία σε αυτό το χρώμα αλλά τώρα με τις προτάσεις σου Μαρία μου το είδα με άλλο μάτι. Δείχνει υπέροχο! Φιλάκια πολλά!

Αφήστε μια απάντηση