You are currently viewing Coffee time με τις φίλες σας!

Πίνοντας καφέ με τις φίλες σας!

Εσείς πίνετε τον καφέ με τις φίλες σας στο σπίτι; Σίγουρα θ’απαντήσετε ναί. Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνατε μια πιο επίσημη εκδοχή του καφέ ή άλλου αφεψήματος με χρώμα,στυλ και φινέτσα στα σερβίτσια; Αν είστε έτοιμες για αλλαγή τότε εδω θα δείτε μερικές προτάσεις,που θα σας εντυπωσιάσουν. Τα σερβίτσια όπου μπορείτε να προσφέρετε και να απολαύσατε τα ροφήματα ,μπορούν να ποικίλλουν σε σχέδια και χρώματα, ενώ μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να «ντύσετε» την στιγμή με γευστικές λιχουδιές που μπορούν να τα συνοδέψουν αλλά και με μικρά διακοσμητικά μπορούν να ταιριάζουν ακόμα και με το καθιστικό σας. Παρακάτω, ακολουθούν ,ιδέες για στιγμές απόλαυσης με φαντασία και αισθητική.

 

Αξεσουάρ, φλυτζάνια και κούπες για καφέ και τσάι υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα σας συντροφεύουν στην καθημερινότητα ή σε ειδικές περιστάσεις.

Είτε το πρωί, είτε το απόγευμα, η πιο απολαυστική στιγμή της καθημερινότητας,είναι η απόλαυση ενός ζεστού καφέ ή τσάι είτε μόνοι είτε με αγαπημένες φίλες σας.

Καλέστε το απόγευμα ή το πρωί,αν έχετε χρόνο τις φιλενάδες σας και μιλήστε για γυναικεία θέματα πίνοντας τον καφέ σας. Χαλαρώστε και απολαύστε κάθε γουλιά με ξεχωριστά φλιτζάνια. Πείτε τα νέα σας για τη σχέση σας, για τα ρούχα, τα παπούτσια, κάνετε κους κους και γενικά χαλαρώστε όπως μόνο εσείς οι γυναίκες ξέρετε. 

 

Αφήστε μια απάντηση