You are currently viewing Φωτιστικά κήπου-βεράντας!

Η Άνοιξη είναι εδώ και είναι ένας λόγος για να προετοιμάσετε την βεράντα ή το μπαλκόνι σας … ένα θέμα για την ολοκλήρωση της διακόσμησης που θα κάνετε στην βεράντα-κήπο είναι τα φωτιστικά που θα επιλέξετε…Η χρήση του χώρου ορίζει την ποσότητα φωτισμού που χρειαζόσαστε. Ο φωτισμός μπορεί να είναι για να φωτίσετε περιμετρικά τον κήπο σας ή σε κάποια σημεία ,ή την πέργκολα στην βεράντα σας.  

 Κάθε περίπτωση εξειδικεύεται ανάλογα με το θέμα που πρέπει να φωτιστεί. Άλλη κατηγορία είναι  ο φωτισμός σήμανσης, αφορά σε σημεία διάβασης,  δηλαδή σκάλες και μονοπάτια, και οριοθέτησης, ώστε να μπορεί να κινηθεί κανείς με ασφάλεια.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με ψάθινα φανάρια ιδανικά για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Τοποθετήσετε αυτά τα όμορφα κρεμαστά φωτιστικά για τη βεράντα σας, δημιουργώντας έτσι ένα  ξεχωριστό ρομαντικό περιβάλλον.

Φωτίστε την νύχτα την βεράντα σας με διαφορετικά είδη σε  φανάρια, ρεσώ, κηροπήγια και απολαύστε μια ρομαντική βραδιά. 

Αν έχετε δέντρο στον κήπο σας κρεμάστε ξύλινα φανάρια για ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα. 

Ακόμα για ένα ροματνικό δείπνο στον κήπο ή στην βεράντα σας, μην ξεχάσετε ότι το αχνό φώς των κεριών αλλά και τα κατάλληλα φωτιστικά θα αποδώσουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Σειρά από λάμπες που εύκολα μπορείτε να τις τοποθετήσετε οπουδήποτε στην βεράντα – κήπο και θα σας χαρίσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Αναδείξτε το γρασίδι σας στον κήπο τοποθετώντας γυάλινα κηροπήγια…

Νομίζω ότι αυτή η εικόνα παραπέμπει σ’ένα  πολύ ρομαντικό περιβάλλον και σίγουρα οι παρευρισκόμενοι θα το απολαύσουν…ίσως με την συνοδεία μιας απαλής μουσικής θα είναι ακόμα καλύτερα.

Δώστε ζωντάνεμα στα λουλούδια ή στην  βλάστηση. Επιλέξτε μοντέρνα φωτιστικά σε διάφορα σχέδια που θα τα βρείτε σε πολυκαταστήματα.

Επιλέξτε ιδανικούς και λειτουργικούς συνδυασμούς με ψάθινα η μεταλλικά φωτιστικά.

Μεταλλικές λατέρνες με ψυχρό φωτισμό για το μονοπάτι στον κήπο σας.

Μη φοβηθείτε τις εναλλαγές στη θερμοκρασία του φωτός. Δημιουργήστε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ψυχρό και ζεστό φωτισμό στα διάφορα σημεία. 

Μοντέρνα σχέδια για κρεμαστά κηροπήγια…

Αναδείξτε σημεία στον εξωτερικό χώρο τοποθετώντας ξύλινα φανάρια ή μεταλλικά…

Πανέμορφα φωτιστικά κήπου σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Στρογγυλά φωτιστικά σε σχήμα μπάλας, είναι ιδανικά για διακόσμηση σε κάθε σημείο του κήπου ή της αυλής σας.

Αφήστε μια απάντηση