You are currently viewing Δείτε πως να διαχωρίσετε το υπνοδωμάτιο σας από την ντουλάπα!

Διαχωριστικό στο υπνοδωμάτιο σας!

Το πιο τυπικό στυλ διακόσμησης,σ’ ένα υπνοδωμάτιο είναι να συναντήσεις μόνο ντουλάπες. Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να διαχωρίσετε το υπνοδωμάτιο σας, από την ντουλάπα,με αισθητικό και λειτουργικό στυλ .Τοποθετήστε  ξύλινο διαχωριστικό μέσα στο υπνοδωμάτιο ή κάποιο άλλο υλικό όπως γυψοσανίδα βαμμένη στο χρώμα των επίπλων σας.

Τα διαχωριστικά  αποτελούν ιδανική λύση και αναβαθμίζουν τον χώρο. Πάντως σε δωμάτια όχι ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα χαμηλού ύψους σταθερό διαχωριστικό, ειδικά αν έχει μεγάλο μήκος.

Δημιουργήστε σταθερές κατασκευές από γυψοσανίδα, μέταλλο, γυαλί ή ξύλο και με μικρές μετατροπές διαμορφώστε τα ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο αλλά και να μεταφέρουν την δική σας διακοσμητική πινελιά.

 Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και ιδέες όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι της ντουλάπας,μέσα στο υπνοδωμάτιο σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε την τηλεόραση και να δώσει ένα νέο μοντέρνο ύφος διακόσμησης.

Ενσωματώστε το βεστιάριο στο υπνοδωμάτιο, διαχωρίζοντας το σε δύο μέρη. Όπως βλέπετε στο mood board, οι ντουλάπες είναι ανοιχτές χωρίς εξωτερικό φύλλο,δίνοντας την δυνατότητα να επιλέγετε με άνεση τα ρούχα που θα βάζετε. Η Κάρυ στη γνωστή σειρά «Sex and the City» δεν είχε την πολυτέλεια να έχει walk-in αλλά είχε μετατρέψει σε βεστιάριο τον διάδρομο που οδηγούσε στην τουαλέτα του διαμερίσματός της.

Όπως είπαμε υπάρχουν επιλογές για να δημιουργήσετε μια ανοιχτή ντουλάπα, στον ένα τοίχο του υπνοδωματίου. Φτιάξτε ένα χώρισμα με δυο ανοίγματα με μια γυψοσανίδα και αφήστε ανοιχτή ντουλάπα .Μην ξεχνάτε ότι είναι ο δικός σας χώρος και χρειάζεται την προσωπικότητά σας!    

Αφήστε μια απάντηση